Nu j*klar!

Nej nu fick de jäklar vara nog! Har haft ont sen i onsdags-torsdags och de har inte blivit bättre än... Så ringde tandläkaren imorse och bestämde en tid! Haft så ont och ej vetat om de är tanden eller tandköttet som gör ont. Har varit svullen och har ju som sagt ont under tungan också.. 

Har iaf varit här hos tandläkaren och fått svar, de är ju nämligen så att min tand börjat dö och de är därför jag behöver en rotfyllning. Men nu när tanden börjat dö så hade de blivit bakterier under tanden. Så dom fick helt enkelt borra ett hål, lägga bakteriedödande typ och sen lägga i en ny lagning.. Ville typ dö då hela kalset gick på över 1000 kr och de va ju inte direkt skönt när dom borrade.. Jätte kul att lägga de på ett besök nu vid jul.. Men bättre de än att ha ont! 

Så till alla er där ute! Va noga med skötseln av era tänder! Jag är nogrann nu i vuxen ålder men när jag va ung så va mina föräldrar inte sådär jätte noga med att jag borsta mina tänder vilket jag önska att dom va.. Så påminn era barn eller små syskon hur viktigt de egentligen är! 

Bilden är tagen från Google 

Kommentera inlägget här: