Mycket folk på gymmet

Hej på er! Har nyss kommit hem nu.. Har varit och gymmat, handlat och hämtat ut paket :)) nu blir de strax laga mat också och antar att kvällen kommer spenderas som vanligt i soffan med breaking bad! Alltså så spännande! Har bara kanske 4-5 avsnitt kvar nu.. 

Hur som helst var det smockat med folk på gymmet idag! Helt otroligt eftersom det nästan varit tomt varje gång jag varit där.. Är så olika hela tiden känns det som .. Men har inte så stora problem med att träna när det är mycket folk, det ända som är drygt är ju att alla maskiner nästan är upptagna.. När jag började träna hade jag lite problem när det va mycket folk eftersom det kändes som att alla kolla och att man kanske gjorde fel när man träna m.m men tror dom flesta känner så i början? Kanske flesta tjejer som känner så? Men kan faktiskt säga att det är nästan ingen som kollar på en på gymmet för antar att dom flesta är upptagna med sig själva då ;) 

Isabell Hedberg:

Tycker alltid att det är mycket folk efter nyår, brukar lugna ner sig i början av mars på mitt gym, haha ;)
Du verkar ha varit effektiv, bra jobbat! :D

Ha en trevlig helg ^^

Ebba♡:

Gå in och kolla om du vann Guess Who tävlingen. Om du inte van va med igen så kanske du vinner nästa vecka.
Direktlänk:
http://humlanebba.blogg.se/2014/february/guess-who.html#comment

Matilda:

Hej!
Nu har veckans blogg blivit publicerad, kika in på min blogg och kolla om det kanske var du. om inte, va med en gång till:)
Ha en bra dag:)

Kommentera inlägget här: