Skönhetstips

 
 
♥ Ögonbryn: Ifall du ska noppra dina ögonbryn så ska du helst göra det precis efter du har duschat eller badat. Då är dina porer öppna och det blir mindre smärtsamt att noppra. Tänk även på att noppra håren i hårets riktning, det vill säga att du ska dra av håren i den riktningen de växer.
Ifall du ska fylla i dina ögonbryn med en penna eller ögonbrynspuder, så ska färgen vara så nära din egna hårfärg som möjligt för finast resultat.
 
 
♥ Hår: En sak som man helst inte ska göra är att borsta håret när det är blött. Det sliter mycket mer på håret än när det är tort! Låt håret självtorka och borsta sedan ut det.
 
♥ Återfukta: Återfukta huden direkt efter duschen för då är dina porer öppna och "tar emot" hudkrämen bättre. Det man också kan tänka på är att smörja in sig oftare på vintern då huden lättare blir torr eftersom det är så kallt ute.  

 

♥ Partyfrisyr: För att få ditt hår att göra som du vill när du kanske ska på fest eller till högtider. Är det lättare att arbeta och få ditt hår som du vill ifall det är lite små fett/smutsigt vid ex lockning. Tvätta håret dagen innan så ska de nog funka. Ingen ide att tvätta det samma dag om du ändå t.ex ska ha hårspray i.

 

♥ Rätt Foundation: För att få fram den perfekta färgen på din foundation, testa den på din käklinje och inte din hand. Oftast så har du inte samma hudfärg på handen som du har i ansiktet.

 

♥ Sov: Kroppen återhämtar sig när man sover och det syns direkt på huden när man inte sover tillräckligt. Glöm inte att tvätta bort smink innan läggdags så att din hud får andas undertiden du sover.

 

♥ Bas och Topplack: Lägg på ett bas-lack innan du lägger på nagellacket. Det gör både att färgen håller längre och naglarna inte riskerar att bli missfärgade. Ett tips är att också lägga på ett topplack för lite extra glans + att de gör också så att nagellacket håller längre, skyddar mot vatten.

♥ Fila naglarna: Fila inte naglarna direkt efter du har duschat, för då är de mjuka och kan lätt gå sönder. Utan fila dom när dom är riktigt torra och fila i en riktning för bästa resultat.

 

♥ Torrschampoo: Ett bra tips för dig som lätt får lite fetare hår fort, är att använda ett torrschampoo. Torrschampoo mattar av det glansiga feta och ger samtidigt håret lite mer volym.


♥ Skydda håret: Det är väldigt viktigt att skydda ditt hår ifrån värme. Se till att alltid använda värmeskyddande produkter när du t.ex ska föna/locka/platta ditt hår.

 

Hoppas att de kommer till någon nytta! :D

Kommentera inlägget här: