The spring is here, the summer is comingHipp hipp hurra

För idag är de min älskade vovves födelsedag! Jax blir hela 3 år! Tycker tiden gått fort och känns som att han fortfarande är valp. Men ja i mina ögon är han och kommer alltid att vara min "lilla" bebis hah. Ni som har hund eller andra husdjur förstår mig säkert. 

Iaf så firades han med en (kött) tårta gjord på paté för hundar, istoppat med lite hundgodis, han va väldigt snabb att glufsa i sig. Hade även över några kompisar och fika vi med på lite tårta och kakor haha. Ett riktigt kalas kan man säga. Såklart blåste jag ut ljuset innan han fick den, men de är ju ingen riktig födelsedagstårta om de inte finns minst ett ljus på den hah. 

Lost City

Uuh är helt slut i hela kroppen! Har varit intensiva arbetsdagar med långa pass, men är bara idag kvar. Sen är de helg, ända fram tills tisdag då jag börjar jobba igen. Dock kommer de bli rätt fartfyllt ändå imorgon för jag och syrran ska till Gustavsvik äventyrsbad! Kommer bli som barn på nytt haha. Vi har tänkt att ta in på relaxen och så har vi även bokat hotell. Så kommer bli en heldag i Örebro kan man säga. Ser så fram emot de! Och även skönt att få komma bort från lilla Sala för en dag.