Göra sig av med en trygghet

Helgen har bestått lite av kaos.. Inget dåligt som hänt utan lite av hårt arbete och inte jätte mycket vila. Har nämligen städat ut min gamla lägenhet nu och är nästan klar, lånade även kärra för att köra bort gamla möbler och "skräp" jag samlat på mig under dom 4 åren jag bott där ( ganska mycket saker vill säga! ) är bara 2 veckor kvar tills jag ska lämna in nycklarna nu.
 
Känns otroligt roligt att flytta ihop med min pojkvän på riktigt, då jag har haft min lägenhet som en trygghet att falla tillbaka till, ifall de skulle hända något eller inte funka. Men den tryggheten har jag helt släppt nu och det är ett väldigt stort steg för mig! Inte för att jag inte litar på min pojkvän eller för att jag inte vill bo med honom eller för att jag tror att de inte kommer funka, för det vet jag att de kommer göra. Har ändå bott hos honom i några månader nu. Utan för att jag varit väldigt försiktig innan och har aldrig viljat stiga ut ur min trygghets-zon, iaf inte utan en plan-B om ni förstår mig. Och de har alltid varit viktigt att lösa de innan ett problem uppstår, om de nu skulle de.. Ibland är jag jäkligt glad att jag gjort de, då det varit enkelt att återgå till de vanliga. Anledningen till att jag varit sån är för att jag haft ångest över om de skulle hända, för de har hänt att jag inte haft något att falla tillbaka till eller nästan någon alls att ta emot mig när jag faller. Då jag känt mig ensam och haft en dålig självkänsla. Och jag har intalat mig själv att de aldrig får bli så igen.. Men jag har blivit starkare och jag har byggt upp mig själv till att våga de här, för annars så står man still! Och jag är så glad att jag faktiskt vågar ta det här steget. Som att satsa allt ungefär! För att jag vet att om de inte skulle funka i de långa loppet, så skulle allt lösa sig ändå! På ett eller annat sätt, för det är bara att försöka tänka positivt!
 
Kommer dock sakna min lägenhet då jag trivdes så otroligt bra där! Har många minnen från dom 4 åren. Men som sagt nu är de dags för nästa steg! 
 
 
Mitt gamla sovrum haha litet de va! 
Eleonora Adriana ♥:

Kul att flytta ihop med pojkvännen och att rensa bland sakerna!

Svar: Ja hittar massa jag trott att jag har tappat bort :) hah
elaine davidsson

Kommentera inlägget här: