Monday again

Då va helgen över och de är måndag igen! Idag väntas slutbesiktning på lägenheten ( så håll tummarna att den går igenom! ) och så har jag tandläkarbesök också.. Kommer bli dyrt och smärtsamt då jag ska göra en rotfyllning. Vet inte om dom kommer påbörja idag, utan fick ett brev om att jag ska dit och prata om mina symtom typ? Fattar inte riktigt men vi får se haha. 

I helgen har de inte hänt mycket alls. Checkat av hela min To do list som jag skrivit och även hunnit med mycket mer.  Är fortfarande väldigt seg och ingen ork men börjar ändå kännas lite bättre. Men kan ju bero på att januari månad snart är slut! Sååå skönt att de går framåt iaf haha känns som de varit januari i evigheter nu! Men som sagt varje dag är en dag närmare sommaren ( think positive ) haha

Bild från weheartit 

To do list

Någon annan som tycker att de hjälper att göra to do lists? För mig hjälper de jätte bra med en lista över saker dom jag måste göra. Känns som att de är större chans att jag får de gjort än att jag skjuter upp de då, så lätt att man gör de annars tycker jag. Jag är expert på de.. Speciellt när de kommer till att städa och rensa grejer, blir att jag istället samlar på mig bara annars, så jag inte kan hitta nånting haha 

Här är iaf en lista jag gjort över saker som behövs göras, har redan blivit klar och bockat av så resten blir att fixa när jag kommer hem från jobbet! Är ju fredag idag också så lite gladare är man ju! 

0 i inspiration och motivation

Nej dom här senaste dagarna har varit blä! Har ingen ork till något och känner mig allmänt matt i kropp och själ.. Försökt släpat arslet till gymmet för att kanske finna lite motivation där, men nej.. Har gått skit segt och dåligt på gymmet, så har inte varit kul eller känts bättre av att vara där heller. Hatar att ha de så här! Som rubriken lyder, verkligen  0 inspiration eller motivation till nånting just nu.. 

Vet inte om de är lite på grund av lägenheten jag känner såhär, varit där och fixat lite varje dag nu men känns som att de står stilla,och de är slutbesiktning på måndag så lär bli klar snart! Jobbdagarna är sig likadana varje dag så mår varken bra eller dåligt på grund av de heller.. Förstår verkligen inte på mig själv just nu.. 

En sak som är klar är iaf att jag till 100%  super lessnat på all kyla och snö! Vill ha sol, värme och vår nuuuu! Men gäller väl att tänka positivt i dessa stunder att varje dag är en dag närmare sommaren iaf! 

Haha ingen jätte positivt inlägg men skönt att få skriva av sig lite också. Hoppas ni som läser har de bra iaf! Kram på er