Happy halloween !


 
Vad tycker ni om min sminkning då? Är så jäkla nöjd! Kolla på lite olika youtube tutorials och hittade en sminkning som jag tyckte va grymt snygg och gjorde en liknande, och antar att ni kan se vad jag ska vara ;) .. Nu ska vi strax bege oss till Torp så får önska er en happy halloween ! 

Ännu en dag

Då va ännu en dag avklarad. Härligt med fredag och helg imorgon! Sjukt va denna vecka eller snarare hela månaden  gått fort! Är ju bara 2 månader till jul och nyår, ni kan ju knappast missat att dom redan i mitten av oktober på Ica och Coop redan börjat sälja julmust haha. 

Ligger iallafall nu i soffan och kollar på Family Guy och bara myser. Har redan börjat känns av dagens träning, så bara vänta och se hur ont man har imorgon! 

På tal om fredag, va ska ni läsare göra i helgen då? Ser att ni blivit några stycken igen sen jag börja ta upp bloggandet! Super kul tycker jag! :D Ensam på gymmet

Ibland kan de verkligen va såå skönt att vara helt själv på gymmet. Jag brukar hålla mig borta dom tiderna när de oftast är mycket folk och tycker de är skönare när de inte är så trångt eller va man ska säga. Jag stör mig aldrig riktigt på folk på gymmet men själva känslan att ändå va helt ensam i lokalen när jag tränar är ändå på nått vis härlig. Sen har vi också en egen tjejavdelning på gymmet som jag tycker är super bra för dom som inte känner sig helt 100 när det är massa folk. 

Hur som helst träna jag mage idag och varierade mellan massa olika övningar, körde även lite uppvärmning på löpbandet och känner mig helt färdig! Nu ska jag hem och tvätta och rensa i garderoben ( som jag egentligen skulle gjort igår ) men syrran kom över och vi provsminka oss för helgen! Blir som sagt lite halloween firande ;) står mellan 2 ställen som vi ska ut på, antingen Torp som ligger utanför Avesta eller Bj's i Uppsala. Vad jag ska va utklädd till får ni sen då ;)