Middag på Café Silver

Nu ska jag iväg på en middag med några kollegor. Hade helt glömt av de faktiskt. Skulle haft de i helgen men va inte så många som kunde då, så vi bytte dag till idag. Men blir ju ändå ett bra avslut på denna måndag dom förövrigr varit rätt segt. 


Kvällens outfit. Tröjan är mörkgrön men de syns inte så mycket.. Passade riktigt snyggt med ett stort guldiga halsband iaf. 

1a advent

Ja de va ju igår.. Men hade fullt upp Så tänkte inta alls på att lägga upp nå här på bloggen. Har haft fullt upp hela helgen faktiskt. Har julshoppat bland annat. Fixat julstjärnor i fönstren, adventsljusstake, gran, även julkulor och glitter. Har satt upp en del saker och är nästan klar. 

Hoppas ni haft en bra helg för övrigt! Och hoppas att denna vecka går lika fort så de snart kan bli helg igen! God morgon

Yey äntligen fredag igen! Har rast just nu  och dricker lite te. Tänkte slänga iväg ett litet inlägg medans jag sitter här i fikarummet för mig själv. Har ni sett att jag ändrat designen på bloggen? Kände att de va dags för en, och kanske de får igång mitt bloggande lite mer också. Hoppas jag iaf. Ska ju ha något att skriva om med, och måste erkänna att jag har lite svårt att komma på bra intressanta saker att skriva om. Så som läser får gärna komma med lite tips på inlägg m.m. Kikar ju även på många olika bloggar för lite inspiration där med, men som sagt kom gärna med maaaassa förslag om vad jag kan skriva om. 

Nu ska jag ta och börja jobba igen så jag får min helg nån gång haha. De här är utsikten från fikarummet förresten, man ser att vintern är här. Helt vitt på taken ju.