Spontan lördagskväll

Ikväll blir de dra iväg på hemmafest som inte händer allt för ofta haha! Blev lite spontant sådär men då de är roligast också! :) 

Hoppas nu har en rolig eller en lugn lördagskväll framför er! :) 


Är verkligen jätte nöjd med mitt hår! Inte alls lika tungt och slutet längre! 

Buffé och efter de tapas

Igår hade jag de jätte mysigt med arbetskamraterna! Blev buffé på en restaurang som heter Mat o Prat, va suger gott och åt väldigt mycke haha. Vid kl 21 så gick jag hem till Ina där hon och Glenn väntade på mig, för vi skulle nämligen spela sällskapspel och äta tapas! Va ur proppmätt som helst men de såg ju så himla gott ut när dom hade dukat upp så åt massa där med! Hah rulla hem kändes de som! 

Idag har jag sprungit på Ikea och lite andra ställe med Ruppa, så har nästan fått ordning på hela vardagsrummet och sovrummet nu! Kommer bli så ljust och fint när allt är klart! :) 

Bilder från igår! Hade hur trevligt dom helst :)

Vill haaa!

Något jag tycker är så himla snyggt är tatuering på låret! Vet inte riktigt varför men jag vill haa! När jag ska tatuera mig nästa gång ( har alltså redan en tatuering ) hade jag tänkt mig en text på låret. Har hittat en text jag gillar faktiskt :) de är inge vanlig text som typ carpe diem eller never give up ( ta inte illa upp om du har de ) tycker bara de är så vanligt :) så får se när de blir av! Gäller spara lite pengar först hehe 


Bilder från we heart it