Så trött !

Så jäkla trött! Vakna och blev helt klarvaken kl 4 imorse och klockan va ställd kl 5 så kändes jäkligt irriterande! Dock kommer jag nog börja jobba kl 5 dom andra dagarna i veckan för att hinna med allt jag måste göra så tummen ner på den 👎 

Förövrigt har dagen varit helt okej, kollat på Dexter iprincip hela dagen! Kommit till säsong 7 av 8 så snart har man inge liv igen haha. 

Sitter just nu hemma hos Ina med Lollo och Nelly, snacka lite och bara ta de lugnt. Blir inte så sent eftersom jag ska upp tidigt iaf 

Hoppas ni haft en bra dag iaf! 😊 Vad sägs som de?

Haha hej! Längesen man blogga nu. Kollade in här och såg att jag hade gjort ett inlägg om att börja blogga igen.. Haha men de blev de ju inge av.. Typiskt mig! 

Kan ju uppdatera att jag bor kvar i Sala och att de inte blev nån flytt av lite olika anledningar. Bor kvar i samma lägenhet som förut, men ett nytt jobb. Och funderar även på att börja plugga! 

Kommer inte säga att jag ska börja blogga igen men kommer nog lägga upp lite inlägg då och då när jag känner för de så får vi se hur de utvecklas ! ;)


Härligt sätt att spendera söndagen på! Glass och serie!