Sakta ner vid övergångsställen!

Godmorgon! Idag är jag en gnutta gladare då de är fredag! Sitter just nu på min vanliga lilla fika på jobbet och försöker vakna till ordentligt. Idag har jag planerat julbak med Ina, fast senare ikväll så de ser jag fram emot! Sen blir de nog bara ta de ganska lugnt. Ska ut till mamma och hälsa på imorgon, så passar ju bra att vi ska baka ikväll så jag kan bjuda henne på massa gott! 

Förresten vart jag rätt så arg påvägen hit till jobbet.. Alltså alla bilister som verkar helt blinda! De är inte första gången jag håller på bli påkörd! Ändå har jag lyse på min cykel, båda fram och bak, reflexer på min jacka, även en sån som hänger ut utanför fickan och där jag cyklar är största delen upplyst.. Ändå verkar dom inte alls se mig eller änns bry sig, utan gasar på som ingenting. Och då hoppar jag även av cykeln och går över övergångsstället.. Ja ja ska inte hetsa upp mig.. Men en tanke till alla bilister är att ta de försiktigt vid övergångsställen oavsett! Och även till alla dom som går.. Se till att va synliga så man kan se er i mörkret! 
Man vill ju helst unvika en olycka. 


Bild tagen från Google 

Linn Strömberg:

Blir också så upprörd på såna bilister! Eller såna som bara gasar på och sen tvärbromsar precis innan. Tror till och med man kan få böter för sånt.
Låter mysigt med julbak!

Svar: Ja dom är ju livsfarliga när dom gör sådär.. Hah ja de vart mycket bullar och så
elaine davidsson

Jessy:

Folk borde verkligen hålla mer koll när dom kör.

Svar: Ja verkligen !
elaine davidsson

Lucy:

Bilisterna borde fan vara mer vakna när dom kör ! Var också nära att bli påkörd och då var det rött ljus men där kom en bil i höghastighet :/

Svar: Ja dom måste verkligen ha mer koll!
elaine davidsson

Kommentera inlägget här: