Sista dagen på detta år

Har storstädat hemma, mött upp Ina lite snabbt för att lämna hennes vågtång, varit ute med Jax på en längre promenad, duschat och gjort ännu mer pannacotta! De har min sista dag på året bestått av än så länge. Va tvungen att göra laktosfri pannacotta också eftersom en va laktosintolerant.. Hade helt glömt av att fråga de så får skylla mig själv lite, sen ville killen även ha ikväll så gjorde några extra till honom också. Har precis nu också gjort mig i ordning och ska strax iväg på middagen! Blir som sagt 3-rätters! Ska bli så gott. Hej så länge ! 


Bare Minerals

Fick presentkort av min killes föräldrar och visste exakt va jag skulle köpa! Ett litet smink-kitt med Bare Minerals. Älskar verkligen de här sminket, även fast de är dyrt så är de oroligt prisvärt! Då de håller länge och för att de är så täckande men även känns så lätt. Det är ett startkitt jag köpt men har haft de här sminket förut. De man fick med va iaf en primer att ha för att de ska sitta längre och bättre, 2 olika puder-foundation ( ett vanligt och ett matt ) ett vanligt puder och ett solpuder samt en sminkborste.

Så nöjd man kan bli! 


Hello gorgeous! 

Förbereder

Håller på förbered desserten för imorgon. Ska bli så himla kul! Blev lite ändrade planer som vanligt men inga större. Blir fortfarande middag, men den blev flyttad hem till Glenn istället och så blir vi lite mer folk men de bli kul! 
Hur som helst gör jag vitchoklad pannacotta, så löjligt gott men ändå så enkelt och ganska billigt att göra.