Hem till Sala

Nu sitter jag på bussen på väg hem till Sala! Har en 3 timmars resa framför mig till Västerås och sen blir de vänta på tåg där i dryg 1 och 1 halv tim på tåget.. så kommer vara i Sala vid ungefär kl 21. Ikväll blir de spelkväll och eventuellt kolla på lite norrsken om se syns :D Ina hade hört att de skulle synas i natt så får se om vi ser nå ! Har planerat lite med kompisarna nu när jag hälsar på över helgen :)) 

Ska ju som sagt eller har redan halvt flyttat från Sala nämligen ;) har fortfarande en del jag måste fixa men som ändå går snabbt :) sen kommer jag såklart inte lämna Sala helt eftersom jag har massa vänner och familj i kvar men ska ändå bli sjukt skönt att flytta :) Lite läsning på vägen ;) haha lästa nyss ut första boken så dags för fortsättningen nu då!


Heppåeer

Heeeej på eeeer!
 
Long time no see...
 
Har inte bloggat alls på några månader utan har verlkigen njutit av sommaren kan man säga! Mycket har hänt sen sist.. och då menar jag myyyyycket! Bästa på länge måste jag erkänna och har haft riktigt kul ;) får se kanske slänger upp en del bilder från sommaren sen så ni får se vad jag har haft för mig ;)
 
Hoppas eran sommar varit lika lyckad som min och att ni har haft en bra början på hösten också! :)
Eftersom min vardagliga situation inte alls ser lika dan ut som förut funderar jag faktiskt på att ta upp bloggen igen! Har funderat länge på att ta upp bloggandet men inte blivit av tyvärr men nuu så! :D
 
Får se hur länge de varar denna gången .. haha 
 
Denna onsdagskväll händer iaf inte mycket! Sitter och sneglar mellan datorn och tv.. glor lite på paradise hotel haha har praktiskt taget följt de sen det började i brist på annat men lite kul är det ju ! :)
Inte riktigt fått mig en favorit än men får se hur det artar sig.. 
 
Är det nått ni följer och har ni nån favorit? :)