Kila iväg på ett ärende

Haft sån otrolig träningsvärk idag! Men känns skönt att jag äntligen kommit igång på gymmet igen :D idag blir de nog inge gym utan en långpromenad med Mikaela istället :) Hon skulle höra av sig någon gång mellan kl 17-18 så nu ska jag iväg på litet ärende.. 

Ska också in på hm en sväng, dom har nämligen byggt om butiken till de större här i Sala. Så dom har fått in massa snygga kläder :D får se om jag kanske hittar nå kul.. 
Gör mig i ordning

God morgon! Håller på gör mig i ordning för att strax dra till kappahl och jobba lite! Är en kort dag idag så slutar inte så sent heller :) blir iaf att packa upp massa nya kläder som kommit in! alltid lika kul att kika på vad det är för nytt som kommit. Speciellt nu när de kommer massa vår och sommarkläder! Yey! :D man får verkligen lite mer känsla att våren är på väg nu! 
 
så vad ska ni annars göra idag då? :)Go kväll

Har precis ätit mat nu. Blev vegsnitzel, potatisgratäng med bea och svarta vinbärs marmelad suuper goott!! :D de måste ni testa någon gång om ni inte kommer på nå att äta :) Har ni föresten ätit några våfflor idag? Är ju våffeldagen ju och har tyvärr inte ätit några själv. Skulle köpa när vi va och handla med va tvär slut!! Så får återvända och se om dom har imorgon :P 


Bild från när vi va på väg hem