Mycket folk på gymmet

Hej på er! Har nyss kommit hem nu.. Har varit och gymmat, handlat och hämtat ut paket :)) nu blir de strax laga mat också och antar att kvällen kommer spenderas som vanligt i soffan med breaking bad! Alltså så spännande! Har bara kanske 4-5 avsnitt kvar nu.. 

Hur som helst var det smockat med folk på gymmet idag! Helt otroligt eftersom det nästan varit tomt varje gång jag varit där.. Är så olika hela tiden känns det som .. Men har inte så stora problem med att träna när det är mycket folk, det ända som är drygt är ju att alla maskiner nästan är upptagna.. När jag började träna hade jag lite problem när det va mycket folk eftersom det kändes som att alla kolla och att man kanske gjorde fel när man träna m.m men tror dom flesta känner så i början? Kanske flesta tjejer som känner så? Men kan faktiskt säga att det är nästan ingen som kollar på en på gymmet för antar att dom flesta är upptagna med sig själva då ;) 

Edward Sharpe and Magnetic Zero

Det här är en låt som går om och om hemma hos mig just nu! åååh älskar den! 
 
 
 

Kort rast

Har en kort rast just nu! Men slutar bara om någon timma :) har sån otrolig träningsvärk i mage och rygg buhu så skönt att sitta någon minut och bara ta de lugnt! kom knappt upp imorse för att de värkte men ska faktiskt dra träna senare ikväll ändå men då blir de ben och rumpa istället! 

Dagen har förövrigt varit bra! Syrran och mamma va i Sala så passade på att luncha med dom förut och dom gick även ut med Jax åt mig :) alltid lika kul att ses och umgås ❤️ 

Hoppas ni haft en bra dag ni med :)