Sweet saturday

Äntligen lördag! 

Men hoppas ni hade en bra fredag! :D Det hade jag iaf! När vi kom hem till mig blev de thaimat, tv och massa godis, riktigt fredagsmys kan man säga! 

Idag är de lördag och då blir de jobb i några timmar och sen på kvällen blir de utgång :) mår mycket bättre nu faktisk :) har klarat mig i från feber och som mest har jag haft ont i halsen, men de är också borta nu :) är knappt änns täppt i näsan längre så får hoppas de försvinner helt snart! 

Nu blir de som sagt jobb iaf :) hej så länge! 


Jag idag :D 

Bussen

Något jag inte har en så bra erfarenhet med är busschaufförer.. Dom jag stött på är jämt griniga, bittra och allmänt sura.. ( drar inte alla över en och samma kam, menar dom jag stött på nu ) dom kan verkligen få mig på riktigt dåligt humör..  Därför blir jag så extremt glad när man kliver på bussen och chauffören är hur trevlig, glad och hjälpsam som helst! De kan verkligen få mig på gott humör :D som nu när jag klev på bussen! Hade problem med sms-biljett och kunde inte betala med kort på bussen och jag blev lite stressad över de.. Men han sa att de ordna sig och att jag kunde gå bak och sätta mig iaf :) hur snäll som helst!

Har ni något sånt här som verkligen kan få er på dåligt humör? :P Studentklänningar

Snart är ju studenten här för många utav er!! :D Och såklart spelar ju klänningen ganska stor roll ändå, för man vill ju vara riktigt fin när man tar studenten ju! Så därför tänkte jag lägga upp några stycken som jag tyckte va riktigt fina och som passar perfekt till studenten :) Själv har jag ju redan tagit studenten ( 2 årsen nu! haha gammal man är ) men min favoriter är nog nr 6 och nr 8.. Hade jätte svårt att välja! Alla är ju så fina.
 
Vilken är eran favorit eller favoriter? :D
 
 
 
 
 
 
Direktlänkar: Klänning 7 // Klänning 8 // Klänning 9