top model

Sitter just nu och kollar på Top model :D haha säsong 19. Såg igår också men har faktiskt inte riktigt skaffat mig nån favorit än :P
 
Dom har ju gjort de lite annorlunda denna säsongen med college edition och sen att dom bytit ut alla dommarna :P förutom självaste Tyra Banks då men jag tycker att de va på tiden :P när man gjort 19 säsonger måste man försöka komma på något nytt ;) 
 
Bra kväll iaf nu när jag inte har så mycket ork.
 
 
 
 
 

Halsont och hosta..

Usch mår sådär faktiskt.. känns som att jag blivit lite värre.. va ju inte riktigt klar med städningen men bestämde mig för att vila resten av dagen! bara ligga och slappa framför tv under filten.. Får städa klart imorgon istället.
 
 

Hoppas allt är bra med er

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er en måndag som denna :) Har haft en bra helg med lite jobb sen har jag umgåtts med pojkvän och vänner, och bara haft det bra!
 
Nu är jag dock ledig men känner mig också lite förskyld med halsont och hosta men får hoppas att det inte håller i sig utan bara är en sån där som man bara känner av utan att bli helt sjuk :P
 
Håller iaf på städar nu och har även gjort massa viktiga grejer som betalat räkningar m.m. Nu blir de dock sätta sig och vila en liten stund. hej så länge!!
 
 
Bilder från helgen.