Torsdagskväll

Nu ska jag och syrran kolla på film. Hon ska ju sova hos mig ikväll så vi har hyrt film och köpt massa frukt som snacks till filmen :) Imorgon är det fredag, har inga planer för tillfälligt så får se vad som händer.

god natt på alla
Kategori:

Asos

Bara älskar dom här kjolarna från asos! Vill ha! och vad jag saknar sommaren när jag ser dom. Gillar speciellt när dom sitter vid midjan. Jag tycker man får fina former när dom sitter så, och inte på tal om snygga ben! Kan väl säga att det är ett måste nu i sommar ;) Dom är ju inte så farligt dyra heller tycker jag.

Mina personliga favoriter är nr3 och nr4. Fastna mest för den vita (nr4) nog för att den just är ljus och kommer va såå snygg till ett par bruna sommarben!


Vilka är era favoriter? eller kanske är det allihopa :) Ni får gärna lämna en kommentar vad ni tycker :D
Kategori:

Usch för att vara sjuk!


Typ lider! Usch orkar inte vara sjuk.. fattar inte hur jag kunna blivit så har förkyld så snabbt, kände av lite igår kväll men trodde de skulle gå över :( ja ja bara knapra Alvedon och köra med näs-spray och hoppas man blir frisk snart iaf! Just nu är jag själv, sitter och spelar dead Island ;) är en riktig spelnörd faktiskt haha! och är ganska grym med om jag får säga så :P Har suttit ett tag så funderar på att göra ordning lite te och kolla på en film istället, börjar få ont i huvudet så kanske behöver vila.
Hoppas alla har en bättre dag än mig iaf.
hej så länge.


zombie spel så klart ;)


och såklart blir de att mysa i sin Onepiece när man är sjuk!
Kategori: