Lördag

Mathilda har va här för ett tag sen och fikade å snacka lite! Fick jätte fina presenter som jag tänkte ta bild på och lägga upp här på bloggen sen. Nu väntar jag på att syrran ska komma :D Hon ringde mig när hon satt på bussen och va på väg hit så hon måste snart vara här eftersom hon ringde för typ en timma sen..
 
Mår mycket mycket mycket bättre nu också så är väl typ frisk :P haha nej men bäst att vara på den säkra sidan och ta de lugnt. Jag trodde typ att jag skulle ligga helt utslagen och dålig hela veckan men så blev det inte.. Tråkigt att missa att gå ut med tjejerna igår bara hade varit riktigt kul, hörde vilket drag de va på torget igår.. Men får ta igen de nästa helg som sagt! :D
 
Den här fina drömfångaren fick jag av Oscar igår :D Älskar drömfågare dom är såå fina!
 
 
 
 

Mår bättre!

Mår mycket bättre idag! så sköönt! Sitter och väntar på att åka in till Uppsala och möta Oscar. Är hemma hos honom just nu men vi ska åka hem till mig när han slutat sen. Har väl inte så mycket planerat för idag, skulle egentligen ut med några vänner men blev ju dålig och sjuk så vågar inte riskera något.. Blir att tagga till nästa helg istället då Ina fyller! Ska bli as kul! 
 
Ikväll blir de nog mysa framför någon film och äta godis och imorgon kommer sissy på besök med min favorit kille Jax! Ett av Babes valpar som dom fått tillbaka av lite olika anledningar. Han är såå söt och fin. Är helt kär i han, dom har frågat mig om jag vill ta han men det medföljer mycket ansvar med en hund ( eller vilket djur som hellst egentligen ) och man blir ju ganska låst också speciellt om man är själv, Men det är klart jag tänker över det :D hehe Finns ju massa positiva saker med att ha en hund också! 
 
Har suttit och lekt med nya datorn jag fick av Oscar i födelsedagspresent :D haha
 
 
 
 
 
haha snygging..

höst-naglar

Mår mycket, mycket bättre nu, men tar det fortfarande ganska lugnt :) Blev lite uttråkad så bestämde mig för att måla naglarna i en snygg färg. kunde dock inte bestämma vilken så fick bli 3 färger istället :P orange, vinrött och brunt. de vill säga höstens färger!! de blev super snyggt och är jätte nöjd! vänsterhanden blev bäst eftersom jag är högerhänt och de va lättare att göra på vänstern då, men övning ger färdigheter så bara fortsätta öva!! :3